Veileder napisał:
BiZi napisał:
Hilton napisał:
Bizi, ja zrobilam jeszcze mniejszy kroczek. 3 dni temu odebralam domofon a tam uslyszalam " hei, NRK kontroll". Przyszedl mily, starszy pan, mial liste mieszkancow i wiedzial kto nie placi. Zrobilo mi sie jakos tak wstyd, ale udalam blondynke. Porozmawialismy, powiedzial ze mam sie nie martwic martwic, za miesiac dostane giro, bez kary. Powiedzial, ze co okolo 2 lata NRK przeprowadza kontrol.
Bizi, do ciebie tez przyjda
moga mnie skontrolowac
, wszystko legalnie
...i nie musze placic.... powiem Ci pozniej jak to zrobilem 
Ktos ci pewnie kupil telewizor na siebie, tez tak zrobilem paru kumplom... Tylko po co, BiZi, inkwektywy? Dyskutowac mozna bez MP40 i AK 47
ee zaraz inwektywy
, poprostu lubie czasami wbic komus szpileczke
, zwlaszcza jak ten ktos zarzuca mi zachowania, ktorych nie praktykuje i nie toleruje 
A najlepsze dyskusja jest wlasnie przy ak47 i mp40
, glosna, dynamiczna i szybko sie konczy 
czasami mozna spokojniej podyskutowac przy Glocku 17...
najlepsze miejsce do takiej dyskusji to strzelnica w oslo
albo moja ulubiona niedaleko Gdanska- gdzie mozna dyskutowac przy Sniper rifle 
pozdr...
BiZi napisał:
Hilton napisał:
Bizi, ja zrobilam jeszcze mniejszy kroczek. 3 dni temu odebralam domofon a tam uslyszalam " hei, NRK kontroll". Przyszedl mily, starszy pan, mial liste mieszkancow i wiedzial kto nie placi. Zrobilo mi sie jakos tak wstyd, ale udalam blondynke. Porozmawialismy, powiedzial ze mam sie nie martwic martwic, za miesiac dostane giro, bez kary. Powiedzial, ze co okolo 2 lata NRK przeprowadza kontrol.
Bizi, do ciebie tez przyjda

moga mnie skontrolowac

Ktos ci pewnie kupil telewizor na siebie, tez tak zrobilem paru kumplom... Tylko po co, BiZi, inkwektywy? Dyskutowac mozna bez MP40 i AK 47

ee zaraz inwektywy

A najlepsze dyskusja jest wlasnie przy ak47 i mp40

czasami mozna spokojniej podyskutowac przy Glocku 17...
najlepsze miejsce do takiej dyskusji to strzelnica w oslo

pozdr...